Iskelmä Sastamalan ja Satakunnan yhteistyö syvenee

Iskelmä Sastamala ja Iskelmä Satakunta ovat perustaneet yhdessä uuden markkinointiyksikön, Iskelmä Länsi-Suomen.

“Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että markkinointimme, myyntimme ja tuotantomme yhteistyö Iskelmässä syvenee entisestään”, selvittää Kustannusliike Aluelehdet Oy:n toimitusjohtaja Sami Latva. Iskelmä Sastamalan omistaa ja ja toimiluvan haltija on edelleen Kustannusliike Aluelehdet Oy ja Iskelmä Satakunnan Huittisten Sanomalehti Oy. “Merkittävintä alkavassa yhteistyössä on se, että asiakas saa jatkossa helpommin mainoksensa kuuluviin joko koko laajalle Länsi-Suomen kuuluvuusalueelle tai kohdennettuna alueen keskeisiin taajamiin”, jatkaa Huittisten Sanomalehti Oy:n toimitusjohtaja Jyri Korenius.

“Iskelmä Länsi-Suomen kuuntelijapotentiaali on 240 000, joten olemme merkittävä tekijä myös koko Iskelmä-ketjussa”, Latva toteaa. Kuuluvuusalueen kunnat ovat Sastamala, Ikaalinen, Kankaanpää, Hämeenkyrö, Huittinen, Pori ja Rauma sekä näiden lähialueet.
Iskelmä Länsi -Suomen myyntipäälliköksi on nimitetty Matti Poikala ja vastaavana tuottajana toimii Samuli Kinnari.

Iskelmä Sastamala ja Iskelmä Satakunta jatkavat edelleen omina radioasemina, joilla on jatkossakin paikallisohjelmia. Iskelmä Sastamalassa näitä ovat esimerkiksi Mantan matkassa, VaLePan vieraspeliselostukset, jumalanpalvelukset Tyrvään kirkosta ja teemalähetykset, kuten vaalipaneelit.